fbpx

Meistä

Olemme perheyritys, joka perustettu vuonna 2008. Haluamme tarjota niin kotitalouksille, kuin yrityksille laadukkaita siivouspalveluita turvallisesti.

Olemme auttaneet asiakkaitamme kotitalouksista apteekkeihin, kuntosaleista vaatekauppoihin, suurista tehdassiivouksista työmaaparakkeihin ja laboratoriosiivouksiin.

Turvalliset siivoukset

Kaikki siivouksemme ovat turvallisia ja noudamme aina viranomaisten suosituksia hygieniatasosta.

Yli 10 vuoden kokemus

Pitkän kokemuksen ansiosta siivouspalvelumme ovat tehokkaita ja lopputulokset hohtavan puhtaita.

Arjen luksusta

Tarjoamme näppäriä lisäpalveluita, kuten silitystä, taloustarvikkeiden hankkimista, yms. kotiin ja yrityksille.

Laadukkaat siivousaineet

Käytämme vain ekologisia ja laadukkaita siivousaineita työssämme.​

Paremman palvelun puolesta

Meidän tarina

CRYSTALIA-PALVELUT on vuonna 2008 perustettu perheyritys, jonka tavoite on alusta saakka ollut luoda pientä arjen luksusta koteihin ja työpaikoille. 

Ammattilaisen toteuttama siivous vapauttaa kallista aikaasi ja säästää voimiasi. Asiakkaitamme ovat niin kiireiset perheet, jotka toivovat enemmän aikaa toisilleen, kuin liikuntarjoitteiset tai iäkäkkäät asukkaat , jotka haluavat mahdollistaa itsenäisen asumisen kotonaan, kuin myös yritykset pienistä liiketiloista isoihin organisaatioihin ja kokonaisuuksiin.

Laadimme aina siivousohjelman sisällön joustavasti asiakkaan toiveisiin perustuen. Huolellisen henkilökuntamme voimin varmistamme ensiluokkaisen palvelun tason käyttämällä laadukkaita puhdistusaineita ja siivousvälineitä sekä varaamalla riittävästi aikaa siivouksen toteutukseen. Huolehdimme henkilökunnastamme ja palkitsemme hyvästä työstä. Palaute kulkeutuu nopeasti tekijälle ja tekijältä asiakaspalveluun ilman useita välikäsiä.

Kun haluat tukea suomalaista yrittäjyyttä ja panostaa palvelun laatuun, ota yhteyttä, olemme mielellämme avuksi niin pienissä kuin suuremmissakin siivoustarpeissa.

Paremman palvelun puolesta

Koska olemme perheyritys voimme tarjota palvelut ilman turhia välikäsiä ja sitoutumispakkoa. Palaute asiakkailtamme kulkee välittömästi työntekijöillemme, jotta palvelun taso on aina parasta mahdollista.

Suvi Martikainen

Perustaja

Jätä tarjouspyyntö

Voit jättää tarjouspyynnön kätevästi alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa. Lomakkeen lähettäminen ei sido mihinkään.

Paremman palvelun puolesta

Muutama sana asiakkailtamme

On iso plussa, että allergisena saamme siivouksen tuoksuttomana!
Eini
Lahti
Kun on monta lasta ja aina vilskettä ja kiirettä, niin on ihana helpotus kun saa välillä kunnon siivouksen kotiin.
Sirpa
Lahti
Scroll to Top