fbpx

varaa siivous

Voit varata alla olevasta kalenterista kotisiivouksen haluamallesi ajankohdalle. Voit maksaa suoraan verkossa, laskulla tai paikan päällä.

Kaikki siivouksemme ovat turvallisia ja noudatamme voimassa olevia viranomaisten hygieniasäädöksiä.

Tällä hetkellä ajanvaraus on poissa käytöstä. Ajanvaraukset voi tehdä verkkosivustomme lomakkeen kautta tai soittamalla meille 040 258 1103.

Näin kotisiivouksemme toimii

Voit varata kotisiivouksen helposti ja turvallisesti netistä sopivalle ajanjohdalle. 

Date & Time
1. Varaa aika netistä tai asiakaspalvelusta

Voit varata siivouksen netistä tai soittamalla meille.

Cleaner
2. Toteutamme toivotunlaisen siivouksen sovittuna ajankohtana

Tulemme siivoamaan sovittuna ajankohtana kotisi.

3. Päätä itse

Olitko tyytyväinen lopputulokseen? Mahtavaa, halutessasi saat meiltä myös saman palvelun jatkuvana.​

Usein kysyttyjä kysymyksiä​

Tilaa kotisiivous helposti ja turvallisesti netistä – kokeile itse! 

Ilman muuta! Toteutamme tuoksuttomana tilatut siivoukset käyttäen Suomen allergia,-ja astamaliiton hyväksymiä tuoksuttomia puhdistusaineita käytten. Mainitsethan aina tilauksen yhteydessä, että toivoisit siivouksen tuoksuttomana.

Saat itse valita, kuinka käytät siivoukselta arkeesi vapautuvan ajan. Siivouksen toteutus voi olla aavistuksen nopeampaa, kun asunto on tyhjillään ja voimme edetä siivouksessa järjestyksemme mukaisesti. Jos haluat luovuttaa meille asuntosi avaimen, teemme tästä kanssasi avaintenluovutussopimuksen.
Kyllä vain. Meillä on laaja kokemus erilaisten taloyhtiöiden porraskäytävien, saunatilojen ja muiden tilojen ylläpitosiivouksista, ikkunoiden pesusta sekä peruspesuista ja vahauksista.Teemme yhteistyötä suoraan taloyhtiöiden kanssa tai kiinteistöpalveluyritysten kanssa, jotka obat halunneet ulkoistaa siivouksen.
Hinnoittelumallimme on selkeä ja läpinäkyvä. Koostamme asiakkaamme toivomasta siivousohjelmasta tarjouksen, jossa määrittelemme siivouksen hinnan joko yhtä käyntiä, viikkoa tai kuukautta kohden. Sovitut työt tehdään sovitulla hinnalla, eikä siivous enää aiheuta huolta.
Meiltä voi tilata siivouksen ilman erillistä sopimusta. Kun kyseessä on jatkuva siivous, suosimme siivoussopimuksen sekä avaintenluovutussopimuksen tekemistä. Sopimusasiakkaillamme on aina toivotun rytmin mukainen paikka kalenterissamme sekä eriksern sovittu laskutusrytmi ja maksuaikaa laskulla vähintään 7vrk yritykset ja 14vrk kotitaloudet.
Meillä voi maksaa laskulla, korteilla tai paypalilla verkossa. Laskulla maksaessa edellyttämme suostutumuksen luottotietojen tarkistukseen.